Спортни развлечения - басейн "Белчин Бани" - спортно-развлекателен парк

Белчин Бани - спортно развлекателен парк

басейн Белчин Бани

Към съдържанието
Спорт

  В „Спортно-развлекателен парк Белчин Бани “  освен картинг, пейнтбол, плажен волейбол и тенис на маса Ви предлагаме:

  - Стрелба с лък – изграден е един пост за стрелба с лък. Той  разполага със спортни лъкове, мъжки и дамски на  фирмата RAGIM. Разстояние за стрелба от 10, 20 и 30 м.

  - Многофункционална спортна площадка – съоръжението се изгражда върху площ от 650 кв.м. Настилката е от мултифункционална изкуствена трева Domo Smash – производител Domo – Белгия, положена върху перфектно изработен шлайфан бетон. Влакната на тревата остават напълно изправени благодарение на пълнежа от специален кварцов пясък. Тази настилка е синтетична и може да се употребява целогодишно. Подходяща е за тенис на корт ( притежава сертификат от ITF), мини-футбол, баскетбол, хокей, голф, баскетбол, волейбол и бадминтон.

  Многофункционалната спортна площадка в комплекса ще концентрира няколко предпочитани от Вас, клиентите ни спортове. Изграждането и оборудването й ще позволят перфектни условия  за : тенис на корт, мини- футбол и хандбал, волейбол и баскетбол. Игрището е с обща площ 648кв.м и размери 18м на 36м. Изкуствената настилка е сертифицирана за тенис и мултиспорт. Тя е 22мм Domo Sport Grass - Белгия, монтирана върху шлайфан бетон. Разчертания за: Тенис - жълти линии, Футбол - с бели линии, Волейбол - със сини линии, Баскетбол - с бели линии.

  - Катерачна стена – външна, самостояща без горно осигуряване, така наречен Боулдър.
  Изграждането на малък Боулдър парк е продължение на идеята ни от 2011 г. за съчетание на зони за релакс и зони за активен  и екстремен спорт в един комплекс. Боулдърът, който има катерачна площ от около 40 кв.м и предлага маршрути за деца и възрастни ще Ви позволи да се потопите в един от най-популярните и бързоразвиващи се спортове днес – боулдър катеренето. За  дизайна, инжинеринга и производството на стената избрахме безспорно най-добрите „Уолтопия“ АД ( Walltopia AD).
  Боулдър стената ще бъде изработена от материал GRP, устойчив на различни метереологични условия в стил Rocktopia , цвят червен (Limestone Red). Интересният дизайн на стената, както и разнообразните по големина и форма хватки ще направят възможни, както по-лесни така и по-трудни маршрути за малки и възрастни, за начинаещи и напреднали. Удоволствието и екстремните преживявания са гарантирани.

баскетбол
футбол
волейбол
дартс
тенис на маса
пейнтбол
карт
басейн
басейн
Назад към съдържанието